Beoordelingen van Poke You Helmond

Recente recensies

4.0
Maggy
1 oktober 2023

Een echte aanrader. Eten was supergoed, vers en lekker. En snel bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
21 september 2023

2 heerlijke pokebowls besteld, net voor de bezorgde tijd belde ze op dat het iets later zou worden...maar ik mocht gratis drinken uitzoeken!! Dus gewoon TOP!

Naomi
20 september 2023
Alana
19 september 2023
Melissa
12 september 2023

Het eten was heerlijk, maar ik had witte rijst gekregen ipv bruine rijst en ipv cola zero, kreeg ik een gewone cola. Kleine detailss. Verder alles top. Snelle levering

Ingrid
9 september 2023

Bij beide pokebowls de saus vergeten en gewone cola gekregen ipv cola zero. Beetje jammer, maar verder heerlijk

Jolanda
9 september 2023
Nicolle
4 september 2023

Smaakvol!

Vermeulen
2 september 2023

Zeer snelle levering op zaterdagavond (nog geen 30 minuten geduurd)! Pokebowls zoals altijd lekker en ook echt verse groenten zaten er in. Kan bepaalde reacties echt niet begrijpen, onze laatste bestelling zijn echt top! in het verleden wel eens meegemaakt dat er iets wat we hadden besteld niet op voorraad was, dan werd er netjes gebeld en overlegd wat we ervoor in de plaats wilde hebben..

Mirella
2 september 2023

Was voor herhaling vatbaar.

Alana Tunker-Kusch
30 augustus 2023
Willeke
28 augustus 2023
Anouk Magis
25 augustus 2023

Normaal gesproken zeer tevreden en lekkere verse poke bowl! Vandaag had ik helaas tonijn ipv zalm gekregen en geen zeewiersalade terwijl ik dat wel aangevinkt had. Ook zat er een klein vliegje in mijn bakje toen ik het dekseltje eraf haaldeā€¦ beetje jammer!!

van den Broek
11 augustus 2023

Het was weer perfect, zoals gebruikelijk.

Annemarie
10 augustus 2023

Eerste keer besteld, zeker voor herhaling vatbaar! Erg goed van smaak en super vers.

Daan
4 augustus 2023

Super lekker!

Alana
4 augustus 2023
Winston
3 augustus 2023
Sabrina van Bakel
1 augustus 2023

Altijd ontzettend tevreden, maar ik had nu voor het eerst het idee dat er (bewust?) minder in de pokebowl zat. Mango en/of ananas was niet helemaal rijp. Laten we hopen dat dit eenmalig en toevallig was!

Patricia
25 juli 2023

De mango in de chicken teriyaki bowl was overrijp , het was meer mango mors. Wat erg jammer was,want er zat veel mango in en daardoor was de bowl echt niet meer lekker. Dit kan je zo niet meer verkopen.

Pim Simons
23 juli 2023
Sharon Van De Vijfeijken
21 juli 2023

Ik kom vaak eten halen bij jullie. Maar gister was het echt slecht. De avocado was super hard. De mango was veel te rijp waardoor het snot was en niet meer lekker. En de zalm was ook niet goed, 10 minuten na het eten ben ik ziek geworden en daar heb ik nu nog last van. En bij alle 2 de poke bowls zijn jullie de gebakken uitjes vergeten.

FL
21 juli 2023

Heerlijke pokebowl alleen jammer dat de avocado zo hard was. Konden we daarom niet opeten.

Danny
21 juli 2023

Heerlijk klaargemaakt. Aanrader !

Manon
19 juli 2023

Het eten was lekker maar ik kreeg 3 minuten voor de ophaaltijd een bericht dat het eten was vertraagd met 20 minuten omdat het restaurant pas net open was. Enkel op de website is er wel de optie om het om 16:00 op te halen terwijl dit dus niet mogelijk was. Uiteindelijk is er een oplossing gekomen en is het eten om 16:10 overhandigd (mede omdat ik haast had en eigenlijk het eten snel wilde ophalen). Jammer dat de kip niet bovenop de pokebowl zat maar verder was het een lekkere pokebowl.

Twwn Verbakel
18 juli 2023

Snel bezorgt en was heerlijk vers. Volgende keer bestel ik hier weer.šŸ‘Œ

Niels van Weert
9 juli 2023

Op het menu en de bon stonden 8 vega loempiaā€™s, helaas zaten er maar 6 in het doosje. Ook vroegen jullie of er bestek (stokjes) wasabi en sojasaus bij geleverd moeten worden. Hier hebben wij nee aangegeven, het zat er toch bij. Zonde want is nu meteen weggegooid. Het eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mihails Netesovs
9 juli 2023

Was echt lekker :)

Caroline Marechal
2 juli 2023

Heerlijk, gezonde volwaardige maaltijd. Welke sausjes gebruiken jullie?

Jurgen Marechal
1 juli 2023

Super gezond, lekker en goede maaltijd.

Johan
30 juni 2023

Alles compleet en op tijd. Veel ingrediƫnten en vers En erg lekker natuurlijk.

Sophie
27 juni 2023

Ik bestel regelmatig hier, het is altijd lekker en nooit klachten. Alleen in deze bestelling ben ik een kiezeltje tegengekomen van iets minder dan een centimeter. Daar schrok ik wel van. Ik heb eventueel een foto als jullie daar benieuwd naar zijn. Nu niks meer aan te doen maar wilde het wel melden. Groetjes

Robin
24 juni 2023
Ala a
17 juni 2023
Van moorsel
15 juni 2023

Had s,morgens vroeg al besteld voor 17.00 uur.ik dacht dan ben ik straks de eerste. Ik kreeg een bericht om half 5 dat de bezorger onderweg was. Dat was niet waar dus,want om 17.30 uur nog niemand gezien. Dus maar weer opgebeld...ze waren er net mee aan de gang. Waarom zeg ik dan 17.00 uur bezorgen??? Toen we opbelde zei de dame,ik doe er wel gratis een drankje bij Nou...dat kreeg ik er al gratis bij ivm m8jn bestelling. Ik dacht op tijd te eten ivm afspraak wat nu allemaal in de soep viel omdat jullie 3 kwartier te laat waren. Jammer,want t eten was heel lekker.

Top
12 juni 2023
Lara
9 juni 2023
stefanie boelema
9 juni 2023

Bestel hier vaaer een pokebowl en altijd goed, behalve vandaag helaas. Allereerst staat er op de site dat de pokebowl 25% groter is dan voorheen. Dit is echter niet zo en normaal zat de bowl tot de deksel toe vol, nu slechts 3/4 van de bak. Verder betaal je 50ct voor advocado topping, hier zat maar 1 klein stukje op de bowl. Ook waren er 2 van de 3 toppings vergeten en zat er maar 1 saus op terwijl ik er 2 besteld had. Al met al redelijk teleurstellend helaas. Heb hier ook voor gebeld en de enige wat er dan gezegd wordt is van ik kan u 20% korting geven op de volgende bestelling. Dit is naar mijn inziens erg karig. Jammer, bestelde altijd graag bij jullie.

Meggy
9 juni 2023

Heerlijk gegeten

Lucienne Koolen-Jolie
7 juni 2023
Tal
3 juni 2023

Genoten van lekkere poke bowls! Op de surf en turf hoeven we een volgende keer geen kerriekruiden. Verder waren ze top!!!

M.
3 juni 2023
Lynn
1 juni 2023

Super lekker!

Este
29 mei 2023

Zelden schrijf ik een recensie maar deze x wel. Dit is al de 2de x dat mijn bestelling dik 1.30 uur telaat was en dat ze weer wat vergeten waren.. vorige x de kip en ja na 1.30 uur heb je honger dus dan eet je maar wat je hebt, deze x en bruine en geen goede avocado waar je dan nog extra voor betaald lol. En weer wat vergeten.. best vervelend

Jolanda Jacobs
25 mei 2023

Snelle bezorging Lekker en alles vers

Luc
20 mei 2023

Frappe die bestelt was, was waardeloos.

Naomi
17 mei 2023
Henk
15 mei 2023

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby Gielen
14 mei 2023

top, verse producten, krokante kip apart in een box zodat deze ook krokant blijft, goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
10 mei 2023

Super lekker!

Kim
6 mei 2023

Laatste 3 keer dat ik bestelde maar een halve beker matcha bubble tea gekregen, waarbij bij de laatste 2 keer (incl. vandaag) nieteens pearls in de bubbleteaā€¦ 1 keer kan gebeuren, maar 3 keer amper matcha erin en dan ā‚¬4 vragen.. nee dit was voor mij de laatste keer bestellen hier. Erg jammer

Vd bosch
5 mei 2023

Op tijd bezorgd en heerlijke poke bowl

Nihad
4 mei 2023

Het was heerlijk!!

Stan van Heertum
1 mei 2023

Eten was fantastisch, heel erg lekker. Bezorging duurde helaas wel lang, ongeveer 1,5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotje
1 mei 2023

Heerlijk gegeten alleen een beetje weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
30 april 2023

Was goed,lekker en netjes. Alles smaakte vers. Levering iets te laat maar daar was netjes over gebeld. Super goed en klant vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina van Bakel
18 april 2023

Ja ik word dus echt heel blij van de poke bowls bij poke you. Mega verse ingrediƫnten, heel veel keuze en mooie porties. Ik ben echt een grote eter, maar heb altijd ruim genoeg als ik een medium bowl bestel. Personeel is ook nog eens vriendelijk, dus wat wil je nog meer!

Harro
17 april 2023

Hele goeie poke bowl. šŸ‘ŒšŸ‘Œ

R
13 april 2023

Weer heerlijk zoals altijd. Bruine rijst was op, maar meteen super goede service. Gratis product ter keuze aangeboden gekregen. Altijd tevreden over de goedgevulde poke bowls en netjes afgehandeld.

Joshua
13 april 2023

Zeer lekkere en van goede kwaliteit Poke Bowl. Besteld op de website om af te halen en de bestelling was netjes op tijd klaar. Hier kom ik zeker terug!

Celine
13 april 2023

Altijd vers, smaakvol en heerlijk eten! Ook nog eens snel. Dank je wel toppers!

Heidi
10 april 2023
Ingrid Claassen
9 april 2023

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
4 april 2023

Lekker, op de rotte avocado na

J
3 april 2023

Mmm!

N
26 maart 2023

Bezorging was er al binnen 15 minuten. De pokebowl zelf was deze keer niet goed gevuld en vooral weinig rijst. Het was wel lekker zoals altijd.

Dennis
25 maart 2023

Altijd top!

Marjolein Kersten-Smit
23 maart 2023

Ik had bestelling geplaatst en mijn kortingscode gebruikt. kreeg bevestiging dat ik mijn bestelling om 18:00 uur op kon halen. Helaas werd ik veel later gebeld, met de mededeling dat mijn bestelling helaas geannuleerd werd ivm personeeltekort. Heel vervelend natuurlijk en dat kan ik ook begrijpen. Echter werd mij verteld dat ik een nieuwe mail zou krijgen met een nieuwe kortingscode, maar deze heb ik helaas tot op heden nog niet mogen ontvangen.

Huijnen
19 maart 2023

Bestelling niet compleet; diverse bestelde ingrediƫnten niet toegevoegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa van den Berg
18 maart 2023

Ik bestel vaker bij Poke You, maar deze keer heb ik m'n eten weg moeten gooien. Doodzonde. De rijst in de pokebowl was steenhard. Gewoon niet doorheen te komen, na 2 happen heb ik het opgegeven en heb ik het weggegooid. Hopelijk nemen ze contact op om het op te lossen.

Guusje
18 maart 2023

Was lekker

Richard
16 maart 2023
Merel
13 maart 2023

Anderhalf uur op polebowl gewacht. De kwaliteit van de tonijn was voor een deel erg slecht, meerdere stukjes smaakten niet meer vers. Daarnaast klonterde de rijst, waarvan er veel te veel in zat tov de toppings.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneloes
12 maart 2023
Marc
12 maart 2023

Lekker en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachelle Messelaar
11 maart 2023

Er zat een scherp stuk plastic in mijn pokebowl..

Renske
6 maart 2023

Helaas heb ik 1uur en 15 min moeten wachten, en toen ik belde was eigenlijk mijn bestelling nog steeds niet onderweg. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
6 maart 2023
Lizzy
5 maart 2023

Geen soja saus erbij gekregen zoals wel beschreven staat op de bon. Andere ingrediƫnten dan normaal bij dezelfde bestelling. De bak minder vol. De smaak was goed. Ik kwam er achter dat er een spaar systeem bestaat, hier hebben ze nooit iets van gezegd bij de balie. Toen ik er deze keer om vroeg waren de briefjes op. Sfeerloze bedoeling... En ik vraag me af of er rekening wordt gehouden met de hygiƫnische voorschriften. Te beginnen met handschoenen of haarnetje. Nogmaals de smaak was goed!

Ted
4 maart 2023

Eten is heerlijk, maar al twee keer achter elkaar zit het drinken er niet bij. Hoe zit dat?

L.Visser
4 maart 2023

Super goed

Daphne
4 maart 2023

Vaak als ik rijst en sla bestel krijg ik alleen rijst. Kwaliteit van pokebowl is goed. Sfeer in de zaak nodigd mij niet uit om daar te eten. Een muziekje en wat sfeervollere inrichting zou denk ik helpen.

Van Bommel
1 maart 2023

Lekkere verse pokebowl Goede bezorging, aardig

Ra
25 februari 2023

Super poke bowls. altijd goed en altijd tevreden!! Ik raad poke you iedereen in mā€™n omgeving aan.

Eline Geurts
24 februari 2023

Normaal gesproken zijn de poke bowls heerlijk en ook ruim voldoende. Helaas zijn de verpakkingen kleiner geworden en zat hij ook niet helemaal vol. Daarnaast was de rijst ook erg droog en niet de wat plakkerige sushi rijst die er normaal in zat. Jammer

Sam
21 februari 2023
Merel
20 februari 2023

Ruim 2 uur moeten wachten op een niet kloppende bestelling. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.

Fien
20 februari 2023

Geen saus en maar 1 cola ontvangen. Niet telefonisch bereikbaar toen het geleverd werd en is uur later bezorgd dan verwacht.

Willy van den Wildenberg
19 februari 2023
Noa
12 februari 2023

Helaas de avocado vergeten waar wij extra voor betaald hadden :(

Raika Lemmers
12 februari 2023

Wat een belachelijke ervaring! 18:15 besteld, 19:30 zou bezorgd worden. 19:45 gebeld, bezorger zou onderweg zijn het zou 15 min duren. Nee hoor, half uur later weer gebeld, als de bezorger er over 10 min niet is bel ik nog wel. Niet meer gebeld worden. Om 20:50 kregen wij pas eten. Slaat nergens op niemand even belt sorry je bestelling is later , maar nee in plaats daar van maar blijven liegen dat het eten er aan kwam echt echt echt belachelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
12 februari 2023

Eten was goed, helaas duurde het bezorgen echt erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
8 februari 2023

Het was weer heerlijk. Smaakt is prima. Alleen heel weinig rijst en zalm was ook minimaal

Simone
4 februari 2023

Heerlijke ingrediĆ«nten. Alleen witte sushi rijst gekregen ipv bruine die we besteld hadden šŸ˜

Anoniem
4 februari 2023

Jullie eten is altijd top helaas duurde het 1,5 uur voor onze bestelling er was ben ik niet van jullie gewend

Mariska
30 januari 2023

Er zat nauwelijks kip in de pokebowl en er was veel te veel Chili poeder over heen gegooid dus veel te pittig. We hebben deze pokebowl vaker gehad en toen was deze erg goed bevallen maar nu was echt een tegenvaller en hebben we helft weg gegooid omdat niet lekker was. Zonde dus.

Kris
30 januari 2023

Heerlijke goed gevulde pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
28 januari 2023

Heerlijk verse en goed gevulde poke bowls!

Astrid van Seventer
28 januari 2023

Laatste 2x ontbrak de dubbele seroendeng die ik besteld had op mijn bowl..šŸ˜Ŗ

Ruud
27 januari 2023
Dankers
27 januari 2023

Lekkere poke bowls, maar bij ā€œdesign your ownā€ is het bij mij al 2x mis gegaan, door vergeten ingrediĆ«nten. Ik word wel vriendelijk te woord gestaan en er wordt een passende oplossing geboden.

Dennis
27 januari 2023
Tim
26 januari 2023

2x een bowl besteld maar veel te veel saus deze keer. De rest proefde je daardoor niet. Beide niet opgegeten. Ook voor de 3x op rij iets vergeten. Dit keer de cola. Tip; controleer bestellingen voordat ze de deur uit gaan. Gaat te vaak fout. Kan echt niet.

Amelia
24 januari 2023

Het was enorm lekker. Klein minpuntje er ontbrak iets in mijn samengestelde bowl (gebakken tofu). Levering kwam 45 minuten eerder dan gedacht/aangegeven tijdens bestelling. Zeker van herhaling vatbaar!

Marieke
21 januari 2023

Wij waren blij met de goed gevulde pokƩ bowls + de snelle service. Wij komen zeker nog eens terug.

Monique Gaans
16 januari 2023

1745uur besteld, konden het om 1830 ophalen. Moesten toen nog 20 minuten wachten en bij thuiskomst hadden we de verkeerde bestelling meegekregen. Goede bestelling werd na bezorgd maar moesten daar weer een half uur op wachten, tenslotte konden we om 1930 gaan eten

.
14 januari 2023
Henk
13 januari 2023

Heerlijke Pokebowl en bijgerechtje.

Iris van den Berg
8 januari 2023

Ik heb extra betaald voor avocado. Helaas zat deze bij 1 van de pokebowls er niet in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
8 januari 2023

Ging niet helemaal goed met de bestelling: ik werd echter netjes gebeld en het is snel en correct alsnog afgehandeld. De Poke bowls zelf waren heerlijk.

Dennis
7 januari 2023

Toppers!

Sander
7 januari 2023

Normaliter altijd zeer tevreden. Dit keer helaas 2 items vergeten en het duurde erg lang voor ze werden nageleverd toen hadden we t eerste deel al op.

Sabrina van Bakel
4 januari 2023

Heerlijk vers. Goed formaat en heerlijke saus (dat mocht wel iets meer overigens). Eindelijk iets gevonden wat afhaal / bezorg is, en gezond. Bezorging was perfect op tijd!

Estee
3 januari 2023
Wendy Smits
30 december 2022
Lisette
30 december 2022

Lekker hoor! Alles op tijd klaar ! Top!

Marike
29 december 2022

Ik zou een cola erbij krijgen. Niet gekregen

Dianne
17 december 2022

Heerlijk en grote porties

Cynthia
17 december 2022

Het eten is erg lekker. Jammer dat de bakjes steeds minder vol worden gedaan,

Bas Vugts
13 december 2022

De rijstmachine was defect, maar dit hebben ze netje opgelost en hiervoor iets lekkers meegekregen. Maar jammer genoeg waren ze de extra bestelde hollandse garnalen vergeten toe te voegen aan de maaltijd. vandaar 2 sterren. Verder was de bowl lekker, dus daar lag het niet aan. Maw volgende keer meer sterren..?

Martino
11 december 2022

Tofu besteld niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrikx
10 december 2022

Iets te laat maar kwaliteit zeer zeer goed veel voor goede prijs šŸ‘

Petra
1 december 2022
Loes
30 november 2022

Dik een kwartier te laat. Jammer.

Helga
26 november 2022
S Steenhuis
25 november 2022

Altijd heerlijke Poke bowls

Y.
18 november 2022
Senne Verbeek
16 november 2022
Chantal
10 november 2022

Eten was heerlijk maar ik heb half uur langer moeten wachten

Femke
2 november 2022

Mijn bestelling werd ruim voor de aangegeven tijd bezorgd, dankjewel! De pokƩbowl was heerlijk zoals altijd, echter waren de mango en kokos deze keer niet te proeven in de smoothie, zonde want daar had ik juist zo'n zin in!

Dennis
30 oktober 2022

Altijd super goed

Anke
29 oktober 2022

Superlekker weer. Een bakje vol met gezonde dingen. Yum!

Laurens
29 oktober 2022

Ik had iets anders gekregen dan besteld voor mijn pokebowl

Helga van Dijk
27 oktober 2022

Van de 1e van 3 Pokebowls zat de sla er niet bij; opgelost met los bakje sla. Van de 2e miste de extra zalm, de tonijn zat er wel in. Dus helaas deze keer een iets mindere ervaring...

Hans Staal
25 oktober 2022

Heerlijk en gevarieerd

Aleksandra
17 oktober 2022
Esmee
16 oktober 2022

Lekker pokebowl en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
16 oktober 2022

De saus in de pokebowl was deze keer erg pittig, normaal geen last van. En de bezorging was voor de 4de keer 20 minuten te laat ( later dan de planning) Helaasā€¦

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dionne Dirks
15 oktober 2022
Romy
12 oktober 2022

šŸ‘Œ

Nina
11 oktober 2022

Pokebowl was lekker maar mijn groentes waren al gemixt, wat er niet smakelijk uit zag. Bezorging was er wel veel eerder dan aangegeven was dus dat vond ik fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W Teeuwen
10 oktober 2022

Het eten is prima, maar we hebben er voor de 2e keer achter elkaar 2 uur !!! op moeten wachten. Als de wachttijd zo extreem is, waarschuw mensen hier dan voor als ze willen bestellen. Dit is echt niet ok en heel jammer. Met alle respect voor de krapte aan personeel, zeg het vooraf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Franken
9 oktober 2022
Patricia
8 oktober 2022

Top, zoals altijd!

Angeline Klaassens
6 oktober 2022

Altijd lekkere pokebowl.keep it up.

Omar khleif
26 september 2022
Anoniem
24 september 2022

Super! Zoals altijd!

Britt
23 september 2022
Nick Burhenne
19 september 2022

Vond de poke bowl eerlijk gezegd tegen vallen. Voor 16ā‚¬ verwachte ik meer.

Vincenzo Helmond
17 september 2022

Super service, heerlijk gegeten. Top!

Yamina Boujdid
15 september 2022

Avocado was niet helemaal goed. Deze smaakte niet lekker. Verder was het een goede bowl!

Femke
8 september 2022

Altijd lekkere bowls met super verse vis! Bellen altijd op tijd als er bijv. onverhoopt een ingrediƫnt op is (dat kan altijd als je met verse producten werkt) of als de bezorging iets later is. Aanrader als je gezond en lekker wilt eten en geen zin/tijd hebt om zelf te koken.

Vermeulen
29 augustus 2022

Het was lekker, maar voor de prijs vind ik dat je vrij weinig krijgt. Bezorging heeft ruim 1,5 uur geduurd (Zaterdags besteld) . Daarnaast hebben we er nu 2 keer besteld en beide keren zijn we gebeld dat er iets niet op voorraad is(kip/tofu/saus). Kan wat dat betreft beter naar ons idee.

Geria
27 augustus 2022

Lekkere poke bowl, snel klaar en goede communicatie

Sander Sol
27 augustus 2022

Leuke persoonlijke aandacht als reactie opmijn notities. Echt een wauw-ervaring, dankjewel!!

Henk
22 augustus 2022

Het was weer heerlijk!

Roel
20 augustus 2022
Kristy
17 augustus 2022

Heerlijke pokebowl!

Daniels
14 augustus 2022

Mijn bestelling had een uur vertraging En de poke bowl bevatte teveel saus De saus overheerste alles Het was echt een natte drek, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bibi Sanders
14 augustus 2022

Erg slecht. Uur gewacht op ons eten. Zijn ze onze kip vergeten. Terug gebeld, zou de bezorger de kip komen brengen met nog wat lekkers. Duurt het weer 3 kwartier plus zijn ze dat lekkers als goedmakertje vergeten. Echt waardeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Acker
13 augustus 2022
Dekkers
11 augustus 2022

De gratis frisdrank zat niet bij de bestelling

Frans
10 augustus 2022

Lekker gegeten. Bijna 1 1/2 uur te laat bezorgd

Kirsten
10 augustus 2022

Eerder wel goede bowls gehad, maar dit keer miste er 3 toppings en avocado en mango waren suprhard en de sla was een beetje bruin, dus de ingrediƫnten waren slechte kwaliteit. Werd wel gecompenseerd met of een nieuwe bowl of een kortingscode.

Colinda
10 augustus 2022

Om half 4 besteld het zou om 18:00 bezorgd worden. 15 over 6 was het eten er nog niet dus dacht bel even de bezorger was onder weg en kon er elk moment zijn, om half 7 nog niemand gezien. Dus belde ik weer hij zou er echt zo zijn werd me weer verteld. Kwart voor 7 nog niemand toen raakte ik toch best geĆÆrriteerd (zit hier ook met kinderen die honger hebben) telefoniste zou bellen waar de bezorger bleef en mij hier over terug bellen. Ze belde niet terug dus belde k zelf ineens werd er nietmeer opgenomen toen ik met n ander nummer belde zei ze dat de bezorger auto pech had. En 5 min later was de bezorger er hahah miscommunicatie van de collega's geen 1 auto probleem is met n uurtje opgelost. Helemaal klaar met dit bedrijf ze hebben hun eten mooi mee terug kunnen nemen bestel hier nooit meer!

M
6 augustus 2022

Geen bezorging, we hebben afgehaald

Meis
5 augustus 2022

Erg lekker en snelle bezorging

Maykel
5 augustus 2022

Eten was op tijd en super lekker!!!

M Omar
3 augustus 2022
Alonso
3 augustus 2022

Het eten is heerlijk en de bezorging meestal rond de 20 minuten. Toch geeft de site aan dat het een uur duurt voordat het eten er is. Telefonisch bestellen is onmogelijk... je wordt verplicht het via de site te doen... dus gedaan... per ongeluk 1 vakje niet uitgezet ...bleek 7 spices te zijn uit zichzelf.. dus veel te pittig voor de persoon waar ik voor bestelde. Alles is wel lekker maar vriendelijkheid en gemak mogen beter.

Derek
1 augustus 2022
Linda
31 juli 2022

Wat zijn de Pokebowls telkens weer ontzettend lekker! Een feestje om te zien en te eten. En wat ontzettend vriendelijk werd er omgegaan met een vergeten ingrediƫnt waar ik over heb gebeld. Dit werd direct nabezorgd. Echt top! De smoothie was ook echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margje
31 juli 2022

Heerlijk! En snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
30 juli 2022

Lekker!

Tim Koopman
30 juli 2022

Eten was echt prima, levering was zonder tegenbericht helaas 45 minuten later dan bevestigd. Bezorger was overigens wel vriendelijk ;)

jenn
29 juli 2022

om 18:30 besteld en kwam pas ander half uur daarna binnen, ook zat er teveel saus in de pokebowl.

Omar
28 juli 2022
Wesly
27 juli 2022
Lieke
26 juli 2022

Toppings met weinig smaak, weinig rijst en verkeerde flesje drinken. Sushi eight in Deurne beviel beter!

William
26 juli 2022

Snelle bezorging, heerlijk verse poke bowl

Kim
25 juli 2022

Heerlijke pokebowls & snelle bezorging!

Mark
25 juli 2022

Eten was goed en vriendelijke bezorging. Zou alleen een gratis blikje frisdrank bij de bestelling zitten wat er niet bij zat, maar eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy
23 juli 2022

Allemaal verse ingrediƫnten! Heerlijk

Rosmalen
20 juli 2022
Kristel
13 juli 2022

Heel erg lekker!!!

Fenne
10 juli 2022

Poke bowl was super lekker, prijs op de prijslijst die we erbij kregen was veel goedkoper. Aldus veel meer betaald dan nodig.

Vlug
8 juli 2022

Super lekker en vers, ook glutenvrij!

Aus
7 juli 2022
Danny van den Heuvel
6 juli 2022

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers en mooi op tijd bezorgd. Aanrader.

Demi
5 juli 2022

Super lekker!

Senne
30 juni 2022

Altijd netjes op tijd

Linda Huskens
30 juni 2022
Briseida
23 juni 2022

Complimenten, heerlijke en goed gevulde pokebowls!

Marlene Hendriks
23 juni 2022

Ik vond het er niet mooi uitzien. Het bakje was omgevallen. Er zaten geen norivellen bij (topping). In plaats van coca cola zero kreeg ik Fanta.

S
19 juni 2022

Snelle levering en heerlijk eten als gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fadoua
16 juni 2022
Naomi
16 juni 2022

Heerlijk!

Nicole
13 juni 2022
Denise
13 juni 2022

Lekkere pokƩ bowl, bezorging snel en vriendelijk!

mitchell de wit
13 juni 2022

Saus was te waterig helaas deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 juni 2022

Goed gevulde pokebowls, eenvoudig online bestellen en betalen, keurig op tijd klaar en vriendelijk personeel.

Lisa
3 juni 2022

Bezorging stond op de beloofde tijd aan de deur, top. Als opmerking bij m'n bestelling gezet of ze wilde letten op een goede dosering saus, aangezien de vorige keer de pokebowl nagenoeg droog was. Echter verzoop de pokebowl nu in de saus. Erg jammer en ging ten koste van de smaak van de ingrediƫnten!

Sanne
2 juni 2022

Erg lekker als lunch!

Klaartje
30 mei 2022

Altijd lekkere pokƩ bowls. Lekker en eenvoudig. Klein aanbod. Goede kwaliteit. Levering binnen de gestelde tijd. Ik ben blij met jullie service en aanbod, tevreden:)

Guusje
19 mei 2022

Super lekker!

Henk
18 mei 2022

Erg lekker! En keurig optijd geleverd!

Mark
17 mei 2022

Lekkere verse bowl. Heerlijke smaak

Michiel Klein Hofmeijer
14 mei 2022

Erg lekker

chris
9 mei 2022

weer heerlijk gegeten en bezorger was er op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
8 mei 2022

Al meerdere keren bij Poke You besteld en ze zijn altijd netjes optijd. Daarnaast hebben ze erg lekkere pokebowls, de 'Design your own' is super. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maryam Bouhira
5 mei 2022

Altijd top

Geria
5 mei 2022

Heerlijke bowls, de zalm was super. Persoonlijk vond ik de chicken te fruitig maar mijn dochter vond hem lekker!

Wendy
2 mei 2022

Het was heerlijk!! Ga ik zeker nog een keer bestellen ā˜ŗļø

Fleur
30 april 2022

Erg lekkere Poke Bowl

Patricia
25 april 2022

De bestelling kwam wat later...ze belde netjes op met excuses en we kregen er gratis drinken bij. De smaak van de poke bowl zijn GEWELDIG.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
24 april 2022

Zeer goed en vers ik heb er van genoten Een echte aanrader

-
19 april 2022
FG
14 april 2022
Rob Hoevenaars
10 april 2022
Karin kleinjan
4 april 2022

We hebben genoten. Heerlijk vers en precies wat we besteld haddenāœ…šŸ‘. Een dikke 10 van de 10 punten.

Bjorn
3 april 2022

Rijst was zo hard gekookt dat het een kleverige boel was geworden, vis in pokebowl rook en smaakte oud. Normaal altijd goede kwaliteit maar deze keer viel het tegen

Tamara Simons
1 april 2022

Heerlijke, verse, gevarieerde en grote bowls. Een aanrader!!

Jeroen
31 maart 2022

Goed zoals altijd!

Bries
29 maart 2022
C
28 maart 2022

Veel te laat !!! Telefoon werd niet opgenomen, ik heb 1u30-1u45 moeten wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fadoua
24 maart 2022
Julia
23 maart 2022

Top

Youssra
23 maart 2022

De pokebowl was lekker. Bezorging was heel vlug en vriendelijk gegaan.

M vd Bekerom
19 maart 2022

Goed gevulde en lekkere pokebowl !!

Pieter
16 maart 2022

Super lekkere poke bowl met verse zalm en heerlijke verse groente Lekker vers bereid en netjes goed verpakt!

Wil
13 maart 2022

Eerste bestelling. Helemaal zelf samengesteld en het was heerlijk. Bezorging zoals afgesproken. Zeker voor herhaling! Alles lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SalsaBoy
6 maart 2022

Eten was echt super lekker. Bezorger zag er cool uit met zijn bril.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

X
2 maart 2022

Alles was perfect.

Lindy
1 maart 2022

Heerlijk eten! Goed op tijd! We hebben genoten!

Linda
28 februari 2022

Altijd lekkere poke bowls alleen deze keer was de rijst net iets te kort gekookt. Kan gebeuren, wou het alleen even melden

Tessa
24 februari 2022
S
24 februari 2022

Super lekker! Snelle service en lieve bezorgers.

L
21 februari 2022
Bart van Herpen
20 februari 2022

Een pokebowl miste de tonijn die extra besteld was. Bij de pokebowls die wel tonijn hadden smaakte deze erg meelig en vissig, alsof hij al oud was. Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Ondanks de storm geen klachten over de bezorging, aardige jongen die zijn excuses aanbood voor het lange wachten. Maar deze langere wachttijd was te verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
17 februari 2022
marjolein
17 februari 2022

deze keer weinig zalm en kip in onze poke bowl, en nagenoeg geen saus. verder was de smaak goed maar jammer dat het veel rijst was en weinig kip en zalm

Klaartje Kuypers
13 februari 2022

De poke bowl was heel lekker, de bezorger kwam op de afgesproken tijd. Maar mijn bestelling was niet compleet. Ik heb wel betaald voor edamame boontjes, maar ze zaten niet bij de bestelling. Jullie zijn niet goed bereikbaar per telefoon. Ik kreeg een voicemail, maar geen reactie op mijn bericht en geen boontjes.

.
11 februari 2022
Nick
8 februari 2022
-
7 februari 2022
E. V.
30 januari 2022

Vriendelijke bezorger en lekkere pokebowls.

Henry
27 januari 2022

Werd netjes gebeld dat de bezorging 10 minuten vertraagd was.

Roy
25 januari 2022

3de keer dat ik bij jullie bestel. Geweldig eten. Levering is echt slecht. 1ste keer was het een uur langer wachten, 2de keer een half uur en nu weer 3 kwartier. Zou fijn zijn als het iets dichter bij de tijd komt waarop ik hem geleverd wil šŸ˜‚

Anoniem
20 januari 2022
B
20 januari 2022
Carlo
17 januari 2022
Linda
12 januari 2022
Kayleigh de Wilde
11 januari 2022

Heel snel bezorgd en heel lekker. Er zat ook heel veel in het bakje

Linda
10 januari 2022
Sabine
9 januari 2022

Had wel verse kip verwacht in de pokebowl. Dit was kip die ook bij een maaltijdsalade zit in de supermarkt, smaakte echt niet lekker.. alle andere ingrediƫnten waren wel lekker.

Petra
7 januari 2022

Heerlijke Poke Bowl, netjes op tijd en zeer goed verzorgd!

Rob Waterreus
6 januari 2022

Makkelijke bestelmanier. mooi op tijd en ook nog heel lekker eten. Wat wil een mens nog meer.

MJ
6 januari 2022

Snelle service. Heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Ferry
4 januari 2022

Als liefhebber van PokƩ-Bowls voor de eerste keer een bestelling gedaan bij de nieuwe winkel in Helmond. - Uitstraling: Als eerste valt mij op dat de winkel qua interieur totaal geen uitstraling heeft. Daarnaast lopen de medewerkers in hun vrijetijdskleding. Dacht eerst dat het zelfbediening was ... Dus qua verbeterpunt: Uitstraling verbeteren en eenheid brengen in de uitvoering. - Kwaliteit: Een uitgebreide PokƩ besteld - Tuna groot met sla en extra garnalen - om zo de smaak van alles te proeven. Smaak van de Tuna is goed, smaak van de garnalen is van kwaliteit supermarkt. Portiegrootte: in vergelijk met andere PokƩ-Bowls, is deze beneden de maat. - Advies: Al met al zou ik als advies willen geven: doe wat met de uitstraling om je te onderscheiden van aangrenzende Fast-Food aanbieders. Test en vergelijk regelmatig de kwaliteit van alle producten, om deze voor de consument zo verrassend(!) hoog te houden ..

Anke
3 januari 2022

Een kleine opmerking, ik had vega tonijn doorgegeven maar er zat een echt visje in.

Lisa
1 januari 2021
Ben heel nederland doorkruist deze is goed en kwalitatief Super
30 december 2021
Anoniem
25 december 2021

Toppiee

Ilse
24 december 2021

Heerlijke bowl, goed gevuld šŸ˜‹šŸ¤—

HĆ©lĆØne
23 december 2021

Heerlijk en gezond; goede kwaliteit en een levering met een glimlach šŸ˜ƒ

Nick
19 december 2021
Jelsma
17 december 2021

Vriendelijke bezorger, erg lekker gegeten! Op afgesproken tijdstip!

Anoniem
17 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Odette
16 december 2021

Super!!

Mandy
13 december 2021

Ontzettend lekker eten en ook goede dienstverlening! Echt een aanrader om hier eten te bestellen

Monique
13 december 2021
c.
13 december 2021

Poke bowls waren heel lekker. Helaas net zoals bij de vorige bestelling witte rijst ipv bruine gekregen. ook had deze een large moeten zijn, en was dit omgewisseld met een van de pokebowls die als een medium was besteld.

Helma
13 december 2021

Heerlijk gegeten van de , all in want.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
12 december 2021

Super lekkere pokenbowl met veel verse groenten. Meer dan voldoende. Vriendelijk personeel en leuke papagaai in het restaurant:)

Samantha
5 december 2021

We hebben heerlijk gesmuld. En gaan zeker weer bestellenā™”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther ter Mors
5 december 2021

Deksel van 1 sausje was eraf gegaan met als gevolg een chaos in de papieren tas en dus 1 sausje minder. Kan gebeuren, geen grote ramp. Verder was het weer overheerlijk!

Jinte
30 november 2021

Super verzorgd. Helaas witte rijst, terwijl er bruine rijst besteld was. Kwaliteit was verder heel goed!

Anoniem
29 november 2021

Een heerlijke goed gevulde pokebowl met dagverse ingrediƫnten!! Ik zou het iedereen aanraden! Top.

Roel
26 november 2021

Kwalitatief erg goed, 100% vers en gezond en snelle, vriendelijke bezorgingā€¦ā€¦ voor relatief weinig!

Romy
22 november 2021
Sabrina
20 november 2021

Sneller service en heerlijk gegeten alhamdoulilah.

Baselmans
19 november 2021

Meerdere keren heel goed gegeten!! Vandaag was de bezorger helaas 30 minuten na het afgesproken tijdstip er en zat er extreem veel rijst en weinig proteĆÆne (8mini stukjes tonijn en 5 kipkruimels) in de pokebowl, waarvan de rijst (te!!) warm was. Ook klopte onze toppings niet, deze waren door elkaar gehaald, maakt niks uit maar was wel jammer. Andere keren zeer tevreden, vandaag minder, helaas.

Kristel
19 november 2021
Esther ter Mors
16 november 2021

Altijd zeer goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Jolanda
14 november 2021

Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
11 november 2021

Wederom heerlijk genoten šŸ˜‹. Lekker vers.

Ellen
6 november 2021

Eten is lekker niks op aan te merken. Maar de bezorging om 17:08 bestelling geplaatst voor 18:15 en alsnog 25-30 minuten later dan 18:15 stonden er een bezorger voor de deur en alsnog de volle mep betalen. Sorry maar vind dit voor een bestelling die ruim een uur voor bezorging al geplaatst is echt belachelijk !!!

Chantal van der Hoff
6 november 2021

Heerlijk en goed gevuld. Een echte aanrader

K
5 november 2021

Het was weer eens heerlijk!

Max
4 november 2021
Marthe
2 november 2021

Een aantal keer bij jullie een lekkere pokebowl besteld maar gisteren was het niet echt dezelfde kwaliteit. Kortingscode werkte niet dus met jullie gebeld. Ik had de gratis bowl in de reacties gezet. Extra fooi gegeven zodat de toevoegingen waarvoor je extra betaald ook in de bowl komen. Echter zijn die extra toevoegingen zoals zalm niet geleverd. Ook klopte de saus niet en was de rijst heel hard. Jammer want ik heb hiervoor alleen maar goede ervaringen bij jullie gehad.