Avaliações de Poke You Helmond

Avaliações recentes

4.0
ZM
18 junho 2024
Wendy
18 junho 2024
Marloes
17 junho 2024

Eigenlijk altijd super tevreden. Vandaag duurde het meer als een half uur na de melding dat de bestelling eraan kwam. We wonen 5 min. van jullie vandaan. Dus de kip was koud en 2 porties te weinig. Gebeld...ruim een uur later 3 porties warme kip nagebracht. Netjes opgelost maar jammer dat we alles apart hadden dus.. kwaliteit vd pokebowl was weer goed en goed gevuld.

Femke
17 junho 2024

Zoals altijd weer snel bezorgd, en super smakelijk!

Manuela
11 junho 2024

Ruim 25 minuten laat met bezorgen maar heerlijk eten

Annelies
8 junho 2024

Heerlijke smaakvolle pokebowl Salmon, bereid met verse producten. Dat proef je!

X
8 junho 2024
Schulte
8 junho 2024

Heerlijke volle bak en kraak vers!

Remie
7 junho 2024
Anoniem
1 junho 2024

Twee pokebowls besteld. Stonden na 10 minuten al klaar om op te halen. Bij binnenkomst kon ik het direct ingepakt meenemen. Erg lekkere pokebowls en goede service!

Gerdi
31 maio 2024

Duurde erg lang voor de bestelling er was en alle drie de gerechten werden maar voor de helft geleverd.

Erwin
22 maio 2024

Prima

Christina
18 maio 2024

Eerste instantie had ik de Yuzu Zalm ontvangen zonder zalm. Zij zijn daarna een nieuwe portie komen brengen. Daarbij lag er een briefje in met erop geschreven hier een bakje extra zalm voor de andere poke bowl. Meedenkend en snel geleverd!

Erwin
16 maio 2024

Heerlijk. Aan te bevelen.

Alana
13 maio 2024
Anneke
11 maio 2024

Heerlijke en goed gevulde poke bowl met super verse producten!

Geria
8 maio 2024

Kwaliteit is prima, alles vers en de kip/ebi fry gebakken bij afvallen. Helaas deze keer zijn de ingrediënten door elkaar gehaald, kan gebeuren maar wel fijn om daar volgende keer extra op te letten.

José
5 maio 2024

Super goed gevulde poke!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
4 maio 2024
S
29 abril 2024

Lekker vers.

Evi
27 abril 2024

Beste pokebowls ooit 👍👍

Sabina Oostra
19 abril 2024

Een half uur na bestellen gebeld of bekend was wanneer geleverd zou worden, dochter moest op tijd weg. Na wat zoeken was de order gevonden en zou binnen een half geleverd worden, uiteindelijk anderhalf uur na het bestellen pas geleverd, dochter al weg. Ook aangeven bij bezorger dat ik hier niet vrolijk van werd en hem gevraagd wat er aan te doen is. Hij zou het doorgeven en ik zou iets te horen krijgen als er wat aan gedaan kan worden. Tot op heden niets gehoord dus vandaar deze toelichting. Uiteraard kan het druk zijn, maar na een belletje en uitleg nog een half uur later leveren dan aangegeven vind ik niet acceptabel.

Jaimy
18 abril 2024

Heel erg lekker, goede porties en goede kwaliteit ingrediënten. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Mario
15 abril 2024

Kip had best ietsie meer mogen zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alana
13 abril 2024
Jeroen van den Wildenberg
10 abril 2024

Bestel best vaak bij jullie en meestal ben ik zeer te spreken, alleen bij m'n laatste bestelling ging er het e.e.a. mis. Ik had een cola zero besteld, maar kreeg een gewone cola. Er zat geen soja, wasabi of chopsticks bij m'n bestelling. De avocado was meer bruin dan dat ie groen was. Hopelijk kunnen jullie iets met mijn feedback! - Jeroen

Alana
7 abril 2024
Erwin
6 abril 2024

Wederom top, door aardige dame geholpen.

Jos
6 abril 2024

Was weer heerlijk

Ellen
30 março 2024

Drankje erbij gekregen wat in september 2023 verlopen is.

RD
29 março 2024

Ik haal elke week een Poké bowl en dan krijg ik een volle bak. Vandaag viel dat helaas behoorlijk tegen. Het bakje was 3/4 gevuld en heb nu dus honger.

Romy
22 março 2024
Erwin
17 março 2024

Heerlijk.

Alana
16 março 2024
T
15 março 2024

Snel bezorgd en weer heel lekker

Marjolijn
11 março 2024

Pokebowl zalm was heerlijk, pokebowl kip terriyaki was lekker, maar de saus was heel pittig. Waarschijnlijk was er een verkeerde saus eroverheen gedaan.

Gd
9 março 2024

Zoals altijd zijn we super tevreden met de pokebowl van poke you helmond. Dit is een van onze favoriete maaltijden.

Joelle
6 março 2024

De crunchy chicken was volgens mijn vriendin erg pittig. Er staat 3 keer op de bon erbij vermeld dat wij graag soja saus zouden willen, maar deze zijn ze vergeten. Ook was de zalm niet geleverd, maar mocht ik wel een andere proteïne kiezen.

Petra
3 março 2024
Lin
2 março 2024

Heerlijk gegeten. Had om 17u aangegeven het af te halen maar ik was er veel eerder. Maar een paar minuutjes hoeven te wachten en het eten is klaar. Geweldig!

Alana
2 março 2024
Marloes
24 fevereiro 2024

Altijd goed. Lekker. Vriendelijk personeel werkt netjes en snel, en mocht er iets zijn of wat later, wordt er netjes gebeld of gemaild. Zeer tevreden.

Jos
24 fevereiro 2024

Twee bowls zalm. Regelmatig besteld bij jullie en altijd zeer tevreden. Alleen deze keer zat er heel veel azijn in de rijst waardoor alles zuur smaakte. Helaas niet alles opgegeten omdat dit echt niet lekker was. Bezorging was uitstekend.

Wilbert Schoenmakers
23 fevereiro 2024

Goed verzorgd.

Helma
18 fevereiro 2024

Graag zou ik de saus in appart bakje krijgen.

Erwin
14 fevereiro 2024

Heerlijk

Remei
10 fevereiro 2024
R. Van Hees
8 fevereiro 2024
Monique Jagers
7 fevereiro 2024

Heerlijke pokebowl Goed gevuld en zeer netjes en vers

Naomi
4 fevereiro 2024

Altijd heerlijk!

Alana
4 fevereiro 2024
Geria
4 fevereiro 2024

Heerlijke pokebowl! Top dat de gebakken garnalen vers gebakken worden, daar wacht ik graag eventjes op! Mijn kids zijn groot fan en ik ook natuurlijk 😍

Annemarie
2 fevereiro 2024

Heerlijk

Renee
1 fevereiro 2024
Swinkels
28 janeiro 2024

Altijd goed. Ruime poke bowl. Snel gemaakt en goede service

Alana
27 janeiro 2024
W Teeuwen
27 janeiro 2024

Pokebowl lekker zoals altijd, niets op aan te merken, maar bijna 2 uur moeten wachten, vandaar de lage beoordeling voor de bezorging.

Ang
26 janeiro 2024

Heerlijk poke bowls! Absoluut een aanrader .. zelf ook al vaker besteld

G
25 janeiro 2024

De pokebowl was niet zo best vandaag. Ik had een kortingscode gekregen en ingeleverd en dat was ook te merken aan de portie. De portie was echt matig, tegen het kleine aan. Had dit te maken met de kortingscode? De man die in de keuken stond zag er erg onsmakelijk uit. Had een koptelefoon met muziek op terwijl hij me aan het helpen was. Erg onprofessioneel en het zag er gewoon niet uit. Ik geef ook als tip mee; maak de airco boven de open koeling waar alle producten liggen een keer goed schoon. Het stof hangt er aan en valt zo in het eten. Sowieso zou de zaak wat mij betreft een flinke schoonmaakbeurt mogen krijgen.

Eva
20 janeiro 2024

Top! Rijkgevuld en erg lekker!

Erwin
17 janeiro 2024

Altijd lekker, terugkerende klant.

Ilse
17 janeiro 2024

Kort na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld. Ingrediënten voor gekozen pokébowl niet op voorraad. Er werd goed meegedacht over een alternatief en er zat ook nog wat extra’s bij de bezorging. Heerlijk gegeten, super vers en service met een glimlach. TOP!

Ralph
15 janeiro 2024

Was kei lekker

Erwin
3 janeiro 2024

Wederom heerlijk.

Femke
29 dezembro 2023

Bij leverig (die wel netjes optijd was) ontbraken de wasabi, sojasaus en eetstokjes. Direct gebeld, uiteindelijk 45minuten later werden deze nog nageleverd. Echter ontbrak de tonijn in mijn zelf samengestelde large pokebowl. Na een keer goed doorscheppen (met de lang verwachte eetstokjes) kwam ik tot de conclusie dat die ook niet onderin de goedgevulde bak zaten. Weer gebeld. Helaas konden ze daar niet al te veel aan doen 10 minuten voor sluitingstijd zou de bezorger niet optijd terug zijn. Lang gewacht en extra betaald voor een grote smaaklozen bowl. Toppings ontbreken wel eens vaker, vooral de laatste tijd. Maar proteïne in een pokebowl zijn toch wel een van de belangrijkste ingredienten. Genoeg betaald voor lang wachten en dan nog niks hebben

Nina
28 dezembro 2023

Altijd super lekker en erg vriendelijk!

Ria
24 dezembro 2023

heerlijk vers eten; en de bezorginstructies zijn precies opgevolgd waardoor de levering perfect verliep.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alana
23 dezembro 2023
Lonneke
21 dezembro 2023

Wij vonden het heerlijk!

Ozzie
21 dezembro 2023

Was lekker maar mocht iets meer rijst in voor opvulling

Marjolein Kersten
10 dezembro 2023

Minder als we normaal van poke you Helmond gewent zijn. Heel weinig, maar echt heel weinig zalm op poke bowl zalm. Crunchy kip was wel normale hoeveelheid. Had alleen dubbele portie soja boontje besteld en was duidelijk geen dubbel. 1 zakje sojasaus voor 2 poke bowls. Jammer want normaal zijn jullie Pike bowls echt heerlijk.

Bas
7 dezembro 2023

Eten is lekker, alleen een product van de bestelling was niet geleverd..

Steve
6 dezembro 2023

Pokebowl, lekker vers en kip was crunchy, zeker voor herhaling vatbaar, netjes op tijd, helaas geen saus en stokjes, gebeld en kwamen zeer snel met andere bezorger bezorgen! Too !!!

Van Hees
6 dezembro 2023

Zo blij met jullie! Altijd heel erg lekker en zo fijn dat je de poke bowl zelf kan samenstellen. Toen ik de bezorgtijd in de mail kreeg was dat even balen maar het arriveerde een stuk eerder. Heel fijn!

Rob
2 dezembro 2023

Altijd heerlijk, 1 puntje van kritiek jammer dat de bruine rijst al 2x niet leverbaar is, vooral in het weekend moet je dat toch genoeg hebben….

Alana
26 novembro 2023
Erwin
24 novembro 2023

Alles prima al was de drank naar keuze niet beschikbaar.

Rabiya
22 novembro 2023

Heel goed en lekker, volle bak, vers en vriendelijk personeel. Zeer tevreden over de pokebowls hier, zoals altijd.

Sabrina van Bakel
20 novembro 2023

Ik vind het steeds slechter geworden bij poke you. Voor de zoveelste keer was de bruine rijst op (dit is echt vaak!) en dit keer had ik zelfs een duidelijk minder gevulde poke bowl (normaal is ie echt gevuld tot aan de rand / deksel en dit keer was er nog behoorlijk veel ruimte over) en daarnaast betaal ik altijd extra voor extra ingrediënten. Nu was de avocado er niet bij. Dit is ook al een aantal keer gebeurd, echt heel vervelend. Maar wat nog veel vervelender is, is dat ik vanaf 19:20 heb willen bellen naar de locatie om dit aan te geven, maar zonder gehoor. Kreeg direct 'beller is in gebruik' te zien. Komt op mij over alsof ze de Hoorn eraf hadden liggen. Heel eerlijk, voor bijna 30 euro ga ik voortaan wel iets anders afhalen. Jammer zeg.

Maartje
19 novembro 2023

Was heel lekker, maar betaald voor extra avocado en zat er niet bij. Ik wilde ze een mail sturen, maar nergens een mail adres kunnen vinden.

Anneloes
17 novembro 2023

Bedankt!

T
16 novembro 2023
Laura
13 novembro 2023

Bij één van de twee pokebowls (large) klopte de ingrediënten niet. Ze hadden andere ingrediënten gebruikt dan dat wij hadden aangegeven en tevens op de bon was vermeld. Dit was uiteraard zonde. Daarentegen klopte het bij de andere pokebowl wel en deze was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicky
10 novembro 2023

Lekker en vers

Rabiya
5 novembro 2023

Altijd goed, altijd tevreden. Goed gevuld en zeer snel. Super aanrader

Van Hees
26 outubro 2023

Het was weer heerlijk. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Wil Engels
25 outubro 2023

Was alleen thuis, geen tijd gehad om te koken. Poke You was een gezonde uitkomst. Erg lekker en knapperige groenten. Dik tevreden.

Erwin
25 outubro 2023

Ook deze van uitstekende kwaliteit.

Erwin
24 outubro 2023

Geweldige bowl, goede prijs kwaliteit verhouding.

Alana
19 outubro 2023
M
11 outubro 2023
Alana
7 outubro 2023
Danny van den Heuvel
5 outubro 2023

Heerlijk gegeten. Alles vers bereid. Erg viendelijke jonge mensen. Dé beste van Helmond.

Jeroen
3 outubro 2023

het was snel bezorgd het eten was van top kwaliteit alleen met bestellen aangegeven voor gratis wasabi en soja saus die ontbreekte

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maggy
1 outubro 2023

Een echte aanrader. Eten was supergoed, vers en lekker. En snel bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
21 setembro 2023

2 heerlijke pokebowls besteld, net voor de bezorgde tijd belde ze op dat het iets later zou worden...maar ik mocht gratis drinken uitzoeken!! Dus gewoon TOP!

Naomi
20 setembro 2023
Alana
19 setembro 2023
Melissa
12 setembro 2023

Het eten was heerlijk, maar ik had witte rijst gekregen ipv bruine rijst en ipv cola zero, kreeg ik een gewone cola. Kleine detailss. Verder alles top. Snelle levering

Ingrid
9 setembro 2023

Bij beide pokebowls de saus vergeten en gewone cola gekregen ipv cola zero. Beetje jammer, maar verder heerlijk